top of page
BED & BREAKFAST 

Välkommen till Grönlund!

Vi önskar att ni får en skön vistelse i vårt underbara torp. Vår önskan är att ni kan ta till er den läkande och rena energin som vi bygger upp under terminens alla yoga pass. Stanna gärna till en stund i meditation och vila för att känna in vad just du behöver.

Ni får plats 3 personer i Grönlund med en dubbelsäng på övervåningen och en bäddsoffa på undervåningen. Lakan och handdukar ingår i priset som är 1500kr/natt.

Om ni önskar frukost, säg till dagen innan vad ni vill ha på frukostbordet och vilken tid. Frukosten kostar 200kr/person.

Check out är senast kl 12.00

För din hälsa kan du boka levande blodanalys och högteknologisk akupunktur, terapeutisk massage med eteriska oljor och kraniosakral terapi. Det finns även möjlighet att boka in privat yogalektion. Din hälsoinvestering är 800kr/60min.

Vi anordnar Stand Up Paddle turer och brädorna kan också hyras för 500kr/dag samt även cyklar 150kr/dag.

Grönlund ligger vackert med en privat trädgård och utsikt över Östgötaslätten. Förslag på utflyktsmål är Vedungsbageriet cafe med nybakat bröd och bullar som är ca 10min cykelavstånd, Göta Kanal och Ljung badplats, ca 20min cykeltur, Berg slussar vid Vreta Kloster Kyrka och Varamonbadet i Motala.

För mer information hör och att boka hör av er till mig, Linnea 0703894219eller skicka e-mail info@yogafarmen.se. Se också booking.com för mer information och bokning.  

Välkomna!

bottom of page