top of page
peace_of_mind_sticker.jpg
NATURTERAPI
Levande blodanalyser och högteknologisk akupunktur
Hälsa och kroppsterapi är och har varit en stor del av mitt liv. Jag började i England på en utbildning i Klassisk Svensk Massage och fortsatte straxt efter det till Rebalancing Bodywork och Kraniosakral terapikurs i Costa Rica. Min fullständiga Kraniosakral utbildning var med CCST i London där jag också arbetade på en hälsa och yogaklinik. Jag älskar att använda mig av styrkan i naturens essenser och är certifierad i Clinical Aromaterapi, nivå 3. Min grundläggande behandlingsmetod är levande blodanalys med mätning av akupunktursystemet samt högteknologisk akupunktur samt behandling med örter som stämmer överens med individens behov. Att rensa, stötta, rena, omhänderta, lyfta upp och balansera kroppen, tanken och själen. Tillsammans börjar vi en hälsoresa på många olika plan i nuvarande närvaro.
 
Nybesök (90 min)
Nybesök akupunktur (90 min)

Behandling (90 min)
Behandling (60 min)

Akupunktur (90 min)

Akupunktur (60 min)

Företag: (25 min)
Friskvårdsmassage 
Akupunktur behandling
1500 kr
1380 kr

1380 kr
920 kr

1150 kr

750 kr


485 kr
400 kr
AKUPUNKTUR

Med Högteknologisk akupunktur läser jag av energibanorna i kroppen som är sammankopplade med de inre organen. Man slussa in infrarött ljus på akupunkturpunkter som stimulerar självläkningen i kroppen och i kombination med öronakupunktur och örter för nå bästa resultat.

Jag behandlar bland annat:
Utbrändhet/stress, håglöshet/trötthet, huvudvärk/migrän, magbesvär, alla former av värk, hormonella besvär såsom fertilitet, PMS och klimakteriebesvär (väldigt bra mot vallningar) och hudbesvär

BLODANALYS

Fria radikaler bildas när levern avgiftas och även som en följd av virus, kemikalier, luftföroreningar, strålning, rökning, olika sjukdomsprocesser och alla andra giftiga produkter som finns i vårt samhälle. Som knivar skär de fria radikalerna sönder cellväggarna och skadar dem.

Fria radikaler är aggressiva ämnen som skadar kroppens celler och är medskyldiga vid bland annat cancer, hjärt-kärlsjukdomar och reumatism.

ECF7C2A4-A8E6-499D-BDE2-B49EDAAF1292.jpeg
Shiatsu Acupressure Massage
med Mario De Sousa
Mario De Sousa kommer att ge sina fantastiska behandlingar på Yogafarmen 1 dag/ månaden. Mario är en mycket skicklig Shiatsu mästare och har vunnit flera mästerskap inom IMA (International Massage Association).
Massagen är baserad på Tai Chi, Shiatsu och Thai massage tekniker och är en form av akupressur helkropps massage och fokuserar på Kropp, Sinne och Själ som en helhet.

Varje behandling är 90min för 1380kr. Boka antingen på bokadirekt.se eller genom att skicka sms till Linnea 0703892419 eller email till linne@rediffmail.com. Du kan också skicka ett meddelande genom formuläret i kontakt. Bokningen är bindande och efter din bokning skickas en faktura som betalas till Yogafarmen.

Varmt välkomna!
Skogsbad (Shinrin-Yoku)
med Linnea El-Solh
Skogsbad
 
Girl in the Woods
bottom of page