logga+m+naturterapi.jpg
HERB PHARMA NATURTERAPI
Levande blodanalyser och högteknologisk akupunktur
Hälsa och kroppsterapi är och har varit en stor del av mitt liv. Jag började i England på en utbildning i Klassisk Svensk Massage och fortsatte straxt efter det till Rebalancing Bodywork och Kraniosakral terapikurs i Costa Rica. Min fullständiga Kraniosakral utbildning var med CCST i London där jag också arbetade på en hälsa och yogaklinik. Jag älskar att använda mig av styrkan i naturens essenser och är certifierad i Clinical Aromaterapi, nivå 3. Min grundläggande behandlingsmetod är levande blodanalys med mätning av akupunktursystemet samt högteknologisk akupunktur samt behandling med örter som stämmer överens med individens behov.  Att rensa, stötta, rena, omhänderta, lyfta upp och balansera kroppen, tanken och själen. Tillsammans börjar vi en hälsoresa på många olika plan i nuvarande närvaro.
AKUPUNKTUR

Med Högteknologisk akupunktur läser jag av energibanorna i kroppen som är sammankopplade med de inre organen. Man slussa in infrarött ljus på akupunkturpunkter som stimulerar självläkningen i kroppen och i kombination med öronakupunktur och örter för nå bästa resultat.

Jag behandlar bl.a.:
– Utbrändhet/stress
– Håglöshet/trötthet
– Huvudvärk/migrän
– Magbesvär
– Alla former av värk
– Hormonella besvär såsom fertilitet, PMS och klimakteriebesvär (väldigt bra mot vallningar)
– Hudbesvär

Nybesök 90 minuter
Pris: 1700 kr

Återbesök  60 min
Pris: 920 kr

BLODANALYS

Fria radikaler bildas när levern avgiftas och även som en följd av virus, kemikalier, luftföroreningar, strålning, rökning, olika sjukdomsprocesser och alla andra giftiga produkter som finns i vårt samhälle. Som knivar skär de fria radikalerna sönder cellväggarna och skadar dem.

Fria radikaler är aggressiva ämnen som skadar kroppens celler och är medskyldiga vid bland annat cancer, hjärt-kärlsjukdomar och reumatism.

Nybesök 90 minuter
Pris: 1700 kr

Återbesök  60 min
Pris: 920 kr

ÖRONAKUPUNKTUR

Jag upplever att nästan alla mina kunder får ett skönt välbefinnande och många med ångest känner under tiden vi behandlar att de blir lugna direkt.
Jag kombinerar med Qi power och powerpen vilket gör behandlingen mycket mera effektiv.

Stress – Depression – Sömn – Ångest – Beroende – Dålig självkänsla – Utmattningsdepression – Oro- Anorexi mm

Ingår i högteknologisk akupunkturbehandling

Nybesök 90 minuter
Pris: 1700 kr

Återbesök  60 min
Pris: 920 kr