SCHEMA OCH PRISER

Termin våren 2021 pågår under vecka 5-21 med
uppehåll för sport- och påsklov

Terminskurs

Drop-in Yoga i mån av plats

Yoga & Gong, udda veckor

Drop-in Gong

Yogakurs för Susanne

Tonårsyoga

Drop-in Tonårsyoga

Mindfulness med Anita

1875 kr

195 kr

1700 kr

300 kr

1500 kr

1300 kr

150 kr

2600 kr

LINNEA

” I am not a preacher; I am a practitioner.” Yoga för mig är att dela med mig av min egen yogapraktik och kunskapen som jag samlat på mig under livets väg. Yogans förmåga att balansera, stärka, läka och öppna vår kropp, själ och sinne har stöttat och guidat mig genom livets upp och nedgångar. Genom skador, sorg och glädje, havandeskap, stress, oro, rädslor samt genom total lycka och firande av livets alla ting. Min yoga resa började med meditation (Vipassana) och är stöttad av Hatha Yoga asanas (postitioner) och Pranayama (andning). Min första Yogalärarutbildning genomförde jag på Sivananda Ashram i Indien år 2002 och har sedan dess genom regelbundna klasser på olika delar i världen, delat med mig av yogans läkande egenskaper. För mig är balansen viktig mellan aktivitet och återhämtning. I dagens samhälle är prestation och stress en epidemi. Därför lägger jag in en extra klass på Yogafarmen där vi utforskar vilandets varande, andetagets helande med djupavslappning (Yoga Nidra), meditation, mudras, läkande mantran och vibrationer. Pst, det går att delta digitalt via zoom på båda mina klasser. Välkomna

070-3894219

HathaYoga, HerbPharma Terapeut

JONNA

Jag heter Jonna Kjellgren och är Fysioteraupeat (sjukgymnast) och Mediyogainstruktör. Jag kom i kontakt med yogan efter att ha fått diagnosen utmattningssyndrom för ett par år sedan. Detta efter flera år med mycket värk i kroppen och stress. Jag hade slutat lyssna på vad min kropp behövde och yogan hjälpte mig att bli medveten om min andning och hur min kropp mådde. Vi fokuserar ofta på vad som gjort oss sjuka, istället för att koncentrera oss på vad som gör oss friska. Vi vet att fysisk aktivitet, återhämtning och mental träning har positiva effekter på vår hälsa. Yogan innehåller alla dessa tre komponenter och är därför unik. Det är en lång resa till välmående och mediayogan är ett väldigt bra verktyg för detta. Som Fysioteraupeat ( sjukgymnast) kan jag utforma övningar efter dina besvär eller önskemål. Jag önskar att alla människor skulle få komma i kontakt med Mediyogan och ta del av dess effekter.

Terapeutisk MediYoga

070-8120035

Katja

Jag brukar börja mitt yogapass med att landa i kroppen, hitta andningen och ge oss själva en paus. 

Därefter guidar jag in deltagarna i olika yogapositioner. Jag mixar två sorters yinyoga, vilket leder till att vi under passet stundtals är i ett flöde mellan 2-3 yogapositioner och stundtals är vi helt i stillhet i en yogaposition. När vi rör oss mellan olika yogapositioner så finns det en likhet med qigong. 

Jag avslutar alltid yogapasset med vila, ibland i tystnad o ibland i en mindfulness övning.

Yinyogan är meditativ, lugnande och utmanande på samma gång! 
Hoppas vi ses på mattan!

YinYoga

070-2503718

Susanne

HathaYoga

I Hathayoga jobbar vi med balans. Det innebär att vi jobbar med balans i våra rörelser och positioner men också i sinne och andning. Passet anpassas efter gruppen och individerna. Deltagarna guidas till alternativa rörelser och positioner så att både nybörjare och vana yogisar kan delta.

Yoga för stela människor 19:15-20:15

Även denna klass bygger på Hathayoga. Vilket innebär focus på balans i våra rörelser och positioner men också i sinne och andning. Passet anpassas efter gruppen och individerna. I denna grupp använder vi även hjälpmedel som klossar, remmar och bolster i våra olika positioner, allt för att underlätta. Se denna klass som en möjlighet att komma igång med yoga. Vi gör detta tillsammans med ett leende och efter egen förmåga.

070-5270428

Beata

073-6644284

YinYoga

Beata håller ett lyxigt långt yinyogaklass som inleds med mjuka qi gong-rörelser och som avslutas med meditation. Yinyoga gör oss mjuka och rörliga i kroppen, löser upp stelhet och blockeringar i meridianerna och får energin i kroppen att flöda friare. I yinyogan får vi också hjälp att stilla vårt sinne och öka vår medvetna närvaro. Vi stannar lite längre i positionerna och låter kroppen och sinnet nå djupare in i avslappning. Yinyoga passar alla och det är lätt att göra anpassningar utifrån sina unika förutsättningar.

Fredrik

0733-453579

YinYoga, Kundalini, Gong

Maspelösa Grönlund

585 76 Vreta Kloster

SWEDEN

Telefon

Bankgiro

Swish

0703894219

739-1667

123-0263343

© 2020 Yogafarmen