top of page
SCHEMA OCH PRISER
HT: v. 34-49 / VT: v. 5-21 

MÅNDAG

18:00 - 19:00  Digital Yoga kurs - 15v

ONSDAG

16:30 - 17:45  Yin Yoga med Linnea & Beata

Vår terminen: v.  5-21 (uppehåll v. 12 och v. 14

Sommar yoga utomhus v. 22-33 onsdagar 16:30 - 17:45

Höst terminen: v. 34-49 (uppehåll v. 40)

För företags bokning och privatlektioner meddela Linnea via kontakt formulär eller skicka ett email till linne@rediffmail.com

Terminskurs 15 veckor            

Endast digital kurs (via Zoom)

 

Yoga privat lektion (60 min)

3x60 min

5x60 min

 

Yoga privat lektion (90 min)

3x90 min

5x90 min

Drop-in yoga i mån av plats 

Digital Drop-in (via Zoom)

Sommar yoga drop-in           

2550 kr

1950 kr

920 kr

2500 kr

3800 kr

1280 kr

3400 kr

5300 kr

230 kr

230 kr

230 kr

63EC2EB5-B0BB-4BA1-9739-F8C4F9777C94_edited.jpg
Linnea

” I am not a preacher; I am a practitioner.” Yoga för mig är att dela med mig av min egen yoga praktik och kunskapen som jag samlat på mig under livets väg. Yogans förmåga att balansera, stärka och läka vår kropp, själ och sinne har stöttat och guidat mig genom livets olika faser.

Min yoga resa började år 1999 med en 10 dagars meditations retreat i Hereford (Vipassana). År 2000 reser jag till Indien för att utforska Hatha Yoga Asanas (postitioner) och Pranayama (andning) på Sivananda Ashram. Därefter certifierade jag mig som Yogalärare i Indien år 2002 och har sedan dess haft regelbundna klasser och yoga kurser på olika platser i världen: Wales, London, Jersey, Costa Rica, Sri Lanka, Indien och nu Yogafarmen, Sverige.

För mig är balansen mellan aktivitet och återhämtning viktig och att lära sig att lyssna på kroppens intima språk. Mitt mål är att dela med mig av yogans läkande egenskaper under de olika årstidernas element.

070-3894219

HathaYoga & Naturterapi

20210905_143929_3.jpg

Jessica

”I mina yinyogapass möts yoga och mindfulness, kropp och sinne. För mig handlar yoga om att landa, och att förankra sig. Jag började yoga när jag väntade mitt tredje barn. Kroppen signalerade att den behövde omsorg efter några tuffa år. Det var med tveksamma steg jag entrade yogasalen, jag var rädd för att känna mig rastlös och inte klara av den stillsamma delen av yogan. Jag märkte snart att yoga var precis det som både kroppen och huvudet behövde. Jag har lärt mig att träning ger färdighet. Rörelse har jag alltid älskat, men idag älskar jag även långsamheten i yoga och meditationer. Jag har också lärt mig att acceptera och omfamna det jag möter, min dagsform, oavsett vilken den är. Alla delar får finnas, jag behöver inte strida med mig själv.

 

Som yoga lärare vill jag ge vidare kraften och möjligheterna att vila och utvecklas. Jag ser fram emot att få landa tillsammans med er på var sin matta, mitt i livet. 

YinYoga

070-3301449

beata_bild_edited.jpg
Beata

073-6644284       beatabergkvist@gmail.com

YinYoga

Beata håller yin yoga klasser som inleds med mjuka qi gong-rörelser och som avslutas med meditation. Yinyoga gör oss mjuka och rörliga i kroppen, löser upp stelhet och blockeringar i meridianerna och får energin i kroppen att flöda friare. I yinyogan får vi också hjälp att stilla vårt sinne och öka vår medvetna närvaro. Vi stannar lite längre i positionerna och låter kroppen och sinnet nå djupare in i avslappning. Yinyoga passar alla och det är lätt att göra anpassningar utifrån sina unika förutsättningar.

image_6483441.JPG
Hasti Radpour

073-3887436      hastiradpour@gmail.com

YinYoga och Hatha yoga

Seasonal yoga is Hatha yoga, based on seasons. It is all about living in tune with Nature. Syncing our body and mind with natural cycles help us calm down and live in harmony. Our practice often begins by slow and harmonic movements of qi gong and Pranayama before we softly move into a  strengthening Yang flow, which consists of dynamic standing Asanas melting to each other through soft transitions. After the Yang flow, we experience a calm Yin flow, which are floor positions, to focus on flexibility and connective tissues in our lower body. Asanas are chosen carefully to energize organs related to each season. We always seal our practice with a relaxing Savasana.

 This practice is for everyone, and there are variations in Asanas for us to choose from. 

 Change is not going to happen over a night or only a few yoga sessions! It is a process, during which we learn exciting things about our bodies, minds and souls! 

Balance your body and mind in seasons. Join me, let’s breathe and move to feel great.

4A8B8A56-212A-4786-8F89-1B9E5E27A1A1.jpeg
Kirtan Bindu

0704-969771

0767-961988

Bhakti Yoga, Kirtan & Filosofi

Kirtan Bindu är ett samarbete mellan Suvarna Devi Dasi, ShyamaRadhika Devi Dasi (Mirja) och Shyamasundar Das (Tobias). Tack vare den inspiration de har fått ifrån deras andlige mästare, vägledare och väl önskare som kom i Gaudiya Vaisnavas bhaktitradition hoppas de kunna dela med sig av en droppe (bindu) av den nektarocean som kirtan är.

Mantra är ljudinkarnationen av det gudomliga/Bhagavān, och till den grad vi tillåter dessa vibrationer tillträde till vårt inre, också till den grad får vi tillträde till den andliga verkligheten.

katja.jpg
Katja

YinYoga

Vi börjar mitt yogapass med att landa i kroppen, hitta andningen och ge oss själva en paus. Därefter guidar jag in deltagarna i olika yogapositioner. Jag mixar två sorters yinyoga, vilket leder till at vi under passet stundtals är i ett flöde mellan 2-3 yogapositioner och stundtals är vi helt i stillhet i en yogaposition. När vi rör oss mellan olika yogapositioner så finns det en likhet med qigong. Jag avslutar alltid yogapasset med vila, ibland i tystnad och ibland i en mindfullness övning. Yin yoga är meditativ, lugnande och utmanande på samma gång!

IMG_1838_edited.jpg
Fredrik

YinYoga, Kundalini, Gong

När man slår på gongen bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar
som ljud men som också kan kännas i kroppen, och påverkar oss ända in på
cellnivå. Vibrationerna tar sig förbi våra tankar och vårt medvetande, och kan
på så sätt påverka oss på en djupare nivå. Våra chakran öppnas upp av
vibrationerna och blockeringar kan lösas upp, och ett gong bad verkar mycket
avslappnade och avstressande för kropp och själ. 
Fredrik är en mästare på Gong men han spelar också Hang drum och Shamansk trumma. Gongbaden inleds med mjuk Yin/Kundalini yoga som är anpassat för deltagarnas nivå.

susanne d bild.jpg
Susanne D

YinYoga och Hatha yoga

Rörelse är livsviktigt för våra kroppar och även de kanske till synes små rörelserna i Yin yogan har en ibland förbluffande stor inverkan på våra kroppar och dess självläkande förmåga. Yoga är ett sätt att få fart på flöden i kroppen, i blodomlopp, lymfsystem och bindväv. Även denna stillsamma form av yoga har den effekten. Vi behöver inte kunna stå på huvudet och slå knut på oss själva. Jag vill i min yoga uppmuntra till att tänka annorlunda, att inte göra som vi brukar. Hitta de muskler och vävnader som vi i vardagen kanske rör ensidigt eller inte alls, att komma ur våra invanda mönster och tankesätt. 

bottom of page